Verhuur

Home > Verhuur

Verhuur

Iets te vieren? 

Wilt u een stijlvol diner organiseren op Hofwijck? Of uw verjaardag vieren met een verrassende high tea, een lunch of een receptie? Hofwijck is daarvoor een uitstekende en zeer sfeervolle locatie. Wij denken graag met u mee en stellen met plezier een passend arrangement samen. 

Ook kunt u uw bezoek aan Hofwijck verlengen met een bezoek aan Huygens' Swaensteyn of een vaartocht over de Vliet met rederij De Ooievaart.  Neemt u voor een feestelijke bijeenkomst op maat contact op met secretariaat@huygensmuseum.nl of via 070-3872311.

Catering, zaalhuur, inhuur meubilair, mastiek en personeel wordt verzorgd door onze huiscateraar DISH Catering. Voor meer informatie over de mogelijkheden op Hofwijck kunt u contact opnemen via:

DISH Catering | Patrick Dullaart

Kantoor: 070 362 62 40 | Mobiel: 06 2854 19 01 | E-mail: 
patrick@dishcatering.nl | www.dishcatering.nl

 

Trouwen

Huygens’ Hofwijck is de beroemde zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens in Voorburg en één van de belangrijkste Nederlandse monumenten uit de zeventiende eeuw. Het harmonieuze huis en de unieke historische tuin bieden een prachtig decor voor jullie huwelijksdag. Naast de voltrekking van het huwelijk kunnen we ook jullie lunch, high tea, receptie of diner verzorgen.

Trouwen op Hofwijck


Vergaderen

Zoekt u een vergaderlocatie die uitstekend per auto of openbaar vervoer te bereiken is? Maar die toch midden in het groen ligt en waar u die dag met uw collega’s of relaties exclusief te gast bent? Dan is Huygens’ Hofwijck, de zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens,  voor u de ideale locatie.