Verhuur

Home > Verhuur

Verhuur

Trouwen

Huygens’ Hofwijck is de beroemde zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens in Voorburg en één van de belangrijkste monumenten uit onze Gouden Eeuw. Het harmonieuze huis en de unieke historische tuin bieden een prachtig decor voor jullie huwelijksdag. Naast de voltrekking van het huwelijk kunnen we ook jullie lunch, high tea, receptie of diner verzorgen.

Trouwen op Hofwijck

 

Rondleiding

Wilt u uw gasten laten genieten van het bijzondere verhaal van Hofwijck, de Gouden Eeuw en Constantijn en Christiaan Huygen?  Dat kan, onze gidsen leiden uw gezelschap graag rond.


Vergaderen

Zoekt u een vergaderlocatie die uitstekend per auto of openbaar vervoer te bereiken is? Maar die toch midden in het groen ligt en waar u die dag met uw collega’s of relaties exclusief te gast bent? Dan is Huygens’ Hofwijck, de zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens,  voor u de ideale locatie.

 

Iets te vieren? 

Wilt u een stijlvol diner organiseren op Hofwijck? Of uw verjaardag vieren met een verassende high tea, een lunch of een receptie? Hofwijck is daarvoor een uitstekende en zeer sfeervolle locatie. Wij denken graag met u mee en stellen met plezier een passend arrangement samen. Onderdeel daarvan zou een rondleiding over museale verdiepingen en door de prachtige tuin kunnen zijn. 

Ook kunt u uw bezoek aan Hofwijck verlengen met een stadswandeling door het Huygenskwartier van Voorburg en een bezoek aan Museum Swaensteyn of een vaartocht over de Vliet met rederij De Ooievaart.  Neemt u voor een feestelijke bijeenkomst op maat contact op met info@hofwijck.nl of via 070-3872311.