Iets te vieren?

Home > Verhuur > Iets te vieren?

Iets te vieren?

Hofwijck is een aantrekkelijke locatie om iets te vieren. Een verjaardag, een jubileum, gewoon gezellig met elkaar zijn of een speciaal diner. U bent samen met uw gasten van harte welkom! Het monumentale huis maar ook de historische tuin bieden tal van mogelijkheden voor een feestelijke ontvangst, zoals een lunch, high tea, receptie of diner. Constantijn en Christiaan Huygens organiseerden in de Gouden Eeuw menig ontvangst voor vrienden en familie op hun buitenplaats. 

Download hier het document Iets te vieren op Hofwijck

Catering, zaalhuur, inhuur meubilair, mastiek en personeel wordt verzorgd door onze huiscateraar DISH Catering. Voor meer informatie over de mogelijkheden op Hofwijck kunt u contact opnemen via:

DISH Catering | Patrick Dullaart

Kantoor: 070 362 62 40 | Mobiel: 06 2854 19 01 | E-mail: 
patrick@dishcatering.nl | www.dishcatering.nlSitting Diner

Koffie en thee arrangement

High Tea


Reserveren?

Omdat iedere feestelijkheid uniek is, en elke gast zijn eigen wensen heeft, vertellen we het liefst in een persoonlijk gesprek over de verschillende mogelijkheden op Huygens’ Hofwijck.
Neem voor meer informatie, het checken van beschikbaarheid of het maken van een afspraak contact op via telefoonnummer: 070 – 3872311 of stuur een mail naar secretariaat@huygensmuseum.nl.