Trouwen

Home > Verhuur > Trouwen

Trouwen

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu breekt er een leuke en drukke tijd aan. Er moet veel worden geregeld waaronder de locatie. Als jullie op zoek zijn naar een intieme, heel romantische en sfeervolle plek om te trouwen is Hofwijck een fantastische keuze. Huygens’ Hofwijck is de beroemde buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens in Voorburg en één van de belangrijkste Nederlandse monumenten uit de zeventiende eeuw. Het harmonieuze huis en de unieke historische tuin bieden een prachtig decor voor jullie huwelijksdag. Naast de voltrekking van het huwelijk kunnen we ook jullie lunch, high tea, receptie of diner verzorgen.

Download hier het document Trouwen op Hofwijck

Huygens' HofwijckTrouwen op Huygens' Hofwijck

Ceremonie in de Pronkzaal
Hofwijck is een ideale locatie voor een klein of groter gezelschap. We bieden jullie en jullie genodigden een stijlvolle huwelijksvoltrekking maar bijvoorbeeld ook een feestelijkprosecco-arrangement of borrel en een stijlvol diner. Dat kan natuurlijk in de historische Pronkzaal van Hofwijck maar bij mooi weer ook in de prachtige tuin. Hofwijck werkt samen met DISH Catering. Zij zorgen ervoor dat jullie zorgeloos en culinair genieten. Omdat ieder huwelijk uniek is, en elk stel zijn eigen wensen heeft, vertellen we het liefst in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Samen stellen we jullie huwelijk op maat vast. Er is van alles mogelijk op Hofwijck om jullie huwelijksdag onvergetelijk te maken!

Huwelijksvoltrekking reserveren?

Omdat ieder huwelijk uniek is, en elk bruidspaar zijn eigen wensen heeft, vertellen we het liefst in een persoonlijk gesprek over de verschillende mogelijkheden op trouwgebied op Huygens’ Hofwijck.
Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak contact op via telefoonnummer: 070 – 3872311 of stuur een mail naar secretariaat@huygensmuseum.nl.