Rondleidingen & Arrangementen

Home > Uw bezoek > Rondleidingen & Arrangementen

Rondleidingen & Arrangementen

Rondleidingen

Ook genieten van het prachtige verhaal van Hofwijck? Wij verzorgen graag op afspraak rondleidingen voor grote en kleinere gezelschappen. De rondleidingen kunnen, indien gewenst, op maat worden samengesteld en duren ongeveer één uur.

Hofwijck biedt rondleidingen voor gezelschappen tot 60 personen, ongeveer 20 personen per gids. De kosten zijn € 50,- per gids, dat is exclusief de toegang tot de buitenplaats.

U kunt de rondleiding vanzelfsprekend combineren met een lunch, een high tea, een borrel of diner. Meer informatie of het boeken van een rondleiding kan via secretariaat@huygensmuseum.nl of via 070-3872311.


Arrangementen

Organiseert u een mooi dagje uit met uw vrienden, familie of collega’s? Of wilt u in stijl  dineren? Hofwijck denkt graag met u mee en stelt met plezier een passend arrangement samen.

Zo kunt u een bezoek aan de buitenplaats bijvoorbeeld combineren met een lunch of high tea in onze prachtige Oud-hollandse keuken of een diner in de Pronkzaal. Ook kunt u uw bezoek aan Hofwijck verlengen met een stadswandeling door het Huygenskwartier van Voorburg en een bezoek aan Huygens' Swaensteyn of een vaartocht over de Vliet met rederij De OoievaartNeemt u voor een arrangement op maat contact op met secretariaat@huygensmuseum.nl of via 070-3872311.