Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Voorwaarden Oldtimerdag 2019

De oldtimershow is een onderdeel van de Vlietdagen.

Home > Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Zondag 22 september 2019 zal in het kader van de Vlietdagen wederom de Oldtimerdag worden gehouden in ons schitterende Huygenskwartier.

Dit evenement in de Herenstraat en omliggende straten in Voorburg is klein begonnen, maar wordt ieder jaar groter. Het is inmiddels uitgegroeid tot een event en traditie voor jong en oud.
Het is voor de liefhebbers van de Oldtimers, liefhebbers van het cultureel erfgoed en liefhebbers van het monumentale en historisch centrum van Voorburg.

Een uniek gebied vol bijzondere winkeltjes, heerlijke restaurantjes, monumenten, musea en meer. Vooral tijdens de Vlietdagen is het een groot feest om hier te zijn!
De oldtimershow is een onderdeel van de Vlietdagen. Dit tweedaagse evenement, dat dit jaar zijn 11 jarig jubileum viert, heeft een bomvol programma met veel muziek, entertainment en activiteiten. Het volledige programma is te vinden op www.vlietdagen.nl.

Tussen 12.00-16.00 uur kunnen bezoekers de Oldtimers bewonderen in de Herenstraat, Van Schagenstraat, De Wielemakersslop, Kerkstraat, Franse Kerkstraat en op het Stationsplein.

Er zal tijdens de Oldtimerdag een concour d’élegance zijn waarbij het publiek de winnaar mag aanwijzen. Deze winnaar zal om 16.00 uur worden bekend gemaakt. Geniet daarnaast van de koopzondag in de winkels, de restaurants, het speciale programma in de Voorburgse musea en swing mee op de muziek van De Swing Dixielandband. Maak een rondje in de historische trams van het Haags Openbaar Vervoermuseum of stap in een historische bus van het Haags Busmuseum.

Heeft u een mooie oldtimer en wilt u graag aanwezig zijn met het voertuig, dan bent u van harte welkom! U kunt zich aanmelden via dit inschrijfformulier aan de aanmelding zijn voorwaarden van toepassing.

Meer informatie kunt u opvragen via de mail oldtimerdagvoorburg@gmail.com of via telefoonnummer 070 386 9145 / 06 1719 0985

Persbericht Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg 2019