Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Voorwaarden Oldtimerdag 2019

Home > Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg

Beste deelnemers aan de Oldtimerdag Voorburg 2019,

Wat hebben wij genoten van al jullie prachtige voertuigen, gezellig gesprekken en natuurlijk het fantastische weer! Bedankt dat jullie zo massaal naar Voorburg zijn gekomen (we moesten zelfs uitwijken naar het Stationsplein) om van deze dag een echt feest te maken. 

Wilt u nog even nagenieten? Hierbij een link naar wat foto's van afgelopen zondag. 

We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten.

Graag tot ziens!

Organisatie Oldtimerdag Voorburg 2019

 

Oldtimerdag 2019

Zondag 22 september 2019 zal in het kader van de Vlietdagen wederom de Oldtimerdag worden gehouden in ons schitterende Huygenskwartier.

Dit evenement in de Herenstraat en omliggende straten in Voorburg is klein begonnen, maar wordt ieder jaar groter. Het is inmiddels uitgegroeid tot een event en traditie voor jong en oud.
Het is voor de liefhebbers van de Oldtimers, liefhebbers van het cultureel erfgoed en liefhebbers van het monumentale en historisch centrum van Voorburg.

Een uniek gebied vol bijzondere winkeltjes, heerlijke restaurantjes, monumenten, musea en meer. Vooral tijdens de Vlietdagen is het een groot feest om hier te zijn!
De oldtimershow is een onderdeel van de Vlietdagen. Dit tweedaagse evenement, dat dit jaar zijn 11 jarig jubileum viert, heeft een bomvol programma met veel muziek, entertainment en activiteiten. Het volledige programma is te vinden op www.vlietdagen.nl.

Tussen 12.00-16.00 uur kunnen bezoekers de Oldtimers bewonderen in de Herenstraat, Van Schagenstraat, De Wielemakersslop, Kerkstraat, Franse Kerkstraat en op het Stationsplein.

Er zal tijdens de Oldtimerdag een concour d’élegance zijn waarbij de jury de winnaar zal aanwijzen. Deze winnaar zal om 16.00 uur worden bekend gemaakt. Geniet daarnaast van de koopzondag in de winkels, de restaurants, het speciale programma in de Voorburgse musea en swing mee op de muziek van De Swing Dixielandband. Maak een rondje in de historische trams van het Haags Openbaar Vervoermuseum of stap in een historische bus van het Haags Busmuseum.

Het Haags Openbaar Vervoermuseum zal met 2 historische trams gaan rijden tussen Den Haag en Voorburg. Opstap is Stationsplein Voorburg, voor een rondrit van 45 minuten koop je een kaartje in de tram (enkel betalen met pin/creditcard), daarbij betaal je €4,- voor een volwassene en €2,50 per kind (t/m 12 jaar). De trams vertrekken elk half uur russen 12:00-15.30 uur.

De historische Tram Motorwagen 36 vetrekt om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 vanaf Voorburg.
De Historische Tram PCC 1210 uit 1963 vertrekt om 12:30, 13:30, 14:30 en 15:30 uur. 

Of stap op de bus van het Haags Busmuseum en maak een rondje van Voorburg Station via halte Damlaan Leidschendam. Voor een ritje betaal je €3,- voor een rondrit en €2,- voor een enkele reis, hiervoor kan gepind worden aan de kraam op het Stationsplein of cash worden afgerekend aan de chauffeur van de bus. De bus vertrekt elk half uur, tussen 12:00 en 16:00 uur.

Heeft u een mooie oldtimer en wilt u graag aanwezig zijn met het voertuig, dan bent u van harte welkom! U kunt zich aanmelden via dit inschrijfformulier aan de aanmelding zijn voorwaarden van toepassing.

Meer informatie kunt u opvragen via de mail oldtimerdagvoorburg@gmail.com of via telefoonnummer 070 386 9145 / 06 1719 0985

Persbericht Oldtimerdag Huygenskwartier Voorburg 2019